AKTUELNO

Srbija i dalje u šoku nakon stravične tragedije.

Socijalni radnik koga je Marko Nikolić nakon svirepog ubistva svog sina Mihaila i bivše supruge Maje povredio nožem, za dlaku je izbegao da mu monstrum unakazi lice u svom krvavom pohodu. Radniku je Nikolić zamalo presekao nerv na licu, ali srećom nije zahvatio nerv zbog kojeg bi ostao unakažen.

Foto: Informer

- Da je kojim slučajem Nikolić radniku zakačio glavni nerv, lice bi se radniku osušilo i ostalo unakaženo - kaže izvor.

Pročitajte još: MONSTRUM! Dok su ORLOVAČOM ODJEKIVALI KRICI, ubica ŽENE I DETETA u zatvoru hladnokrvno radio OVO! (FOTO)

Žrtvama pomahnitalog ubice porodica je u sredu na groblju Orlovača dala sedmodnevni pomen. Oni svakog dana idu na grob malog Mihaila i Maje, a njena sestra Branislava Katanić u veoma je teškom psihičkom stanju.

- Branislava je na lekovima i pije terapiju za srčanu aritmiju. Uz nju je stalno njen momak, koji je u vezi sa njom pet godina – kaže prijatelj porodice.

On otkriva kako su se upoznali Marko i Maja.

Foto: Printscreen

- On je sreo Maju pre sedam godina ispred njene kuće i pitao je za neku ulicu. Otad su počeli da se druže i zabavljaju, a kasnije su počeli da žive zajedno. Marko je tada živeo u kući na Bežanijskoj kosi od 300 kvadrata, u elitnom delu, ali ne znam je li ju je kupio on ili njegovi roditelji. Kasnije, nakon razvoda, je tu kuću prodao i kupio dva stana. Ne znam tačno čime se bavi – otkrivaprijatelj porodice ubijene Maje.

Drug ubijene Maje kaže da je Marko priznao sina i dao mu svoje prezime i navodi da su vrata kuće njene sestre otvorena za Željka (45), brata ubice, koga ne krive za tragediju.

Pročitajte još: Roditelji MONSTRUMA iz Rakovice nisu bili na sahrani: Evo kako su se oprostili od UNUKA

- Branislava i njena porodica čekaju da im se javi i da dođe. Nije on kriv što mu je brat monstrum. Mali Mihailo ga je obožavao i kada bi se vraćao kući govorio bi: ”Igrao sam se sa strikom”, oca nije spominjao – ističe drug.

#Centar za socijalni rad

#Rakovica

#Smrt

#Ubistvo

'